Anina&Neo Creations

Anina&Neo valmistaa uniikkeja asusteita, laukkuja, lahjaideoita sekä kausituotteita kotimaassa käsityönä valmistettuna laadukkaista materiaaleista ekologisuus ja kestävää kehitystä huomioiden. 

Löydät meiltä nahkaiset kerho- ja päiväkotitossut, kaularusetit, rusettihiuspinnit, nahkalaukut sekä muhkeat rusettipannat. Kausituotteena maaliskuusta alkaen myynnissä pellavahatut. Lisäksi löydät meiltä pieniä sisustustuotteita julisteista unisieppareihin.

Aiemmin suurin osa tuotteistamme on valmistettu tilausten mukaan, mutta tällä hetkellä yrittäjä Anina&Neon takana kartuttaa osaamistaan koulupenkillä, joten tilaustuotteet ovat isolta osin tauolla. Toiveita valmiiden tuotteiden suhteen otamme aina ilomielin vastaan ja koitamme päivittää tuotteita verkkokauppaan säännöllisesti. Pääpaino tällä hetkellä on nahkatuotteissa ja nahkatossuja valmistamme toistaiseksi myös tilauksesta, kuten myös rusetteja. 

Mukavaa kevään odotusta ja tervetuloa verkkokauppaamme! 

Verkkokaupassa pääset tutustumaan tarjontaamme. Verkkokaupasta löydät pääasiassa asusteita ja joitakin lastenvaatteita. Verkkokauppamme avattu maaliskuussa 2018. Otamme mielellämme vastaan palautetta verkkokauppamme toimivuudesta sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Sisältöä ja ulkoasua kehitetään mahdollisuuksien mukaan ja toiveenne otetaan huomioon. Tavoitteena miellyttävä ja selkeä kauppa, josta löydät juuri sinun tarkoituksiisi sopivat vaatteet tai asusteet.

Yritystä pyörittää espoolainen kahden lapsen äiti, joka on unelmoinut omasta yrityksestä vuosikaudet ja nyt vihdoin toteuttaa unelmaansa. Intoa ja ideoita riittää pilvin pimein. Tämän hetkiset mallit ovat yrittäjän omaa käsialaa. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/aninaneo ja Instagramista @aninajaneo

Yritysesittelyvideo

Päivitetty 2/2020