Anina&Neo Creations on uniikkeja asusteita, laukkuja, lahjaideoita sekä kausituotteita kotimaassa käsityönä valmistettuna laadukkaista materiaaleista ekologisuus ja kestävä kehitys huomioiden. 

Löydät meiltä nahkaiset kerho- ja päiväkotitossut, kaularusetit, rusettihiuspinnit sekä muhkeat rusettipannat ja muita trikooasusteita. Kausituotteina muun muassa kesällä suositut pellavahatut, jouluna kauniit tonttulakit. Lisäksi löydät meiltä pieniä sisustustuotteita julisteista unisieppareihin ja tarvikepakkauksia omiin pieniin projekteihin.

Kestävä kehitys on meille tärkeää ja panostamme materiaalivalintoihin niin tuotteissa kuin niiden lähettämisessä. Arvostamme uusiutuvia luonnonmateriaaleja. Pakkaamme myös lähetykset pääasiassa ilman muovia. Materiaaleista nahka on tuotantoprosessin ylijäämää ja tukee kestävää kehitystä. Käyttämämme puuvillatrikoot on Öko Tex - standardin omaavia, joka kertoo, ettei materiaali sisällä haitallisia aineita. Pellava on ekologinen materiaali eikä sen kasvatuksessa kuluteta suuria määriä vettä tai torjunta-aineita. Pellavan työstö valmiiksi kankaaksi ei vaadi myrkyllisiä aineita. Pellava on kestävä ja monipuolinen materiaali.

Tuotteemme valmistuvat huolellisesti ammattiompelijan käsissä ja jokainen tuote on suunniteltu laajapohjaista tietotaitoa hyödyntäen. Toimintamme laajenee 2021 aikana muun muassa uusien tuotteiden muodossa.

Yritystä pyörittää espoolainen kahden lapsen äiti, joka on unelmoinut omasta yrityksestä vuosikaudet ja nyt vihdoin toteuttaa unelmaansa. Intoa ja ideoita riittää pilvin pimein. Mallistot ovat yrittäjän omaa käsialaa. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/aninaneo ja Instagramista @aninajaneo

Yritysesittelyvideo

Päivitetty 1/2021