Anina&Neo Creations

Anina&Neo valmistaa pääasiassa tilauksesta mukavia, helppokäyttöisiä ja kauniita lastenvaatteita ja asusteita. Asusteita myös aikuisten koossa. Materiaaleissa arvostetaan mukavuutta, ihoystävällisyyttä, raikkaita kuoseja sekä ekologisuutta. Kaikki joustavat kankaamme ovat vähintään 92% puuvillaa ja suurin osa kuoseista suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa. Nahkatuotteissa käytettävä nahka on laadukasta pintanahkaa ja tuotantoprosessin ylijäämää, joka tekee siitä eettisesti kestävän materiaalin. 

Verkkokaupassa pääset tutustumaan tarjontaamme. Verkkokaupasta löydät pääasiassa asusteita ja joitakin lastenvaatteita, valmistamme uniikkeja lastenvaatteita myös tilauksesta. Tällaisissa tilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse, Facebookin tai Instagramin kautta. Kerro toiveesi, niin tutkimme voimmeko toteuttaa ne. Tällä hetkellä valmistamme lastenvaatteita koossa 50-116cm. 

Verkkokauppamme avattu maaliskuussa 2018. Otamme mielellämme vastaan palautetta uuden verkkokauppamme toimivuudesta sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta. Sisältöä ja ulkoasua kehitetään mahdollisuuksien mukaan ja toiveenne otetaan huomioon. Tavoitteena miellyttävä ja selkeä kauppa, josta löydät juuri sinun tarkoituksiisi sopivat vaatteet tai asusteet.

Yritystä pyörittää espoolainen kahden lapsen äiti, joka on unelmoinut omasta yrityksestä vuosikaudet ja nyt vihdoin toteuttaa unelmaansa. Intoa ja ideoita riittää pilvin pimein. Tämän hetkiset mallit ovat yrittäjän omaa käsialaa ja testaajina toimii omat sekä lähipiirin lapset. Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme!

Löydät meidät myös Facebookista www.facebook.com/aninaneo ja Instagramista @aninajaneo


Päivitetty 3/2019