Anina&Neon Lastenvaatemallisto Kesä 2021

Anina&Neon Lastenvaatemallisto Kesä 2021

Tämä mallisto on tehty osana Vaatetus- ja muotialan perustutkintoa, kurssin aiheena osaamisesta ja tuotteista viestiminen.

Suunnittelija Tiia ErikssonMallistossa punaisena lankana selkeät linjat, mukavuus, luonnonmateriaalit ja yhdisteltävyys. Yläosia ja alaosia voi yhdistellä vapaasti keskenään. Värimaailma on murrettu ja maanläheinen. Kokoja kaavoitetaan 86-128cm. Vaatteet soveltuvat hyvin arkeen ja juhlaan. Malliston vaatteet sopivat täydennettäväksi Anina&Neon pellava-asuste -malliston hatuilla sekä nahkaisilla asusteilla.

Materiaalina malliston tuotteissa on yksiväriset puuvillaiset tuplaharsokankaat sekä pehmeä ohut puuvilla omalla kuosilla. Tuplaharsokangas on mukava päällä. Se hengittää hyvin, on kuumalla viileä ja viileällä kelillä lämmittää. Kangas on ihoa vasten miellyttävä.

Mallisto koostuu neljästä yläosasta ja kolmesta unisex-alaosasta:

  • Perhosmekko
  • Peplum-paita
  • Paita
  • Tamppi-paita
  • Unisex-housut
  • Unisex-shortsit
  • Unisex-haalariPerhosmekko: Miehusta 100% puuvillaista tuplaharsokangasta, helma ja hihojen frillat pehmeää puuvillaa omalla kuosillaPeplumpaita: Paita 100% puuvillainen tuplaharsokangas, peplum helma, perhos-frillat kädenteilläPaita: 100% puuvillaista tuplaharsokangasta, takana napitus, madalletut kädentiet. Täydennettävissä nahkaisella rusetilla turvalukollisella pinssineulakiinnityksellä.Tamppipaita: Paita 100% puuvilla tuplaharsokangasta, madalletut kädentiet, hihoissa tyylikkäät koriste-tampit, edessä napitus.

Housut: 100% puuvilla tuplaharsokangasta, malli kapeahko rento baggy-malli leveällä kuminauhavyötäröllä. Lahkeissa leveät kuminauhakujat.Shortsit: 100% puuvilla tuplaharsokangasta, lyhyt unisex-malli. Kuminauhavyötärö ja -lahkeensuut.Haalari: 100% puuvilla tuplaharsokangas, rento, kapeahko baggy-malli, henkseleissä solmukiinnitys miehustaan. Takana leveä kuminauhakuja.
Linkkejä:

www.aninaneo.fi

www.facebook.com/aninaneo

www.instagram.com/aninajaneo

www.instagram.com/tyontouhussa