Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterin nimi 

    Anina&Neo Creations Asiakasrekisteri

  2. Rekisterinpitäjä

    Nimi: Anina&Neo Creation (2898058-1)

    Verkkosivut: www.aninaneo.fi

    Osoite: Leirikaari 24 C 24, 02600 Espoo

    Puh: 040 369 0815

    Sähköposti: aninaneo@gmail.com

    1. Rekisteriasioista vastaava henkilö

      Nimi: Tiia Eriksson

      Osoite: Leirikaari 24 C 24, 02600 Espoo

      Puh: 040 369 0815

      Sähköposti: aninaneo@gmail.com

  3. Rekisterin käyttötarkoitus

    Rekisterin tarkoituksena on verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilauksien arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen ja markkinointi. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

  4. Rekisterin tietosisältö

    Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja

    Asiakkaan yhteystiedot (Postiosoite, puhelin, sähköposti), tiedot käsitellyistä tilauksista

  5. Rekisterin tietolähteet

    Verkkokauppatilauksen yhteydessä asiakkaalta itseltään saadut tiedot tai verkkokauppaan rekisteröityessä tallennetut tiedot.

  6. Tietojen luovuttaminen ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

  7. Rekisterin suojauksien periaatteet

    Henkilötiedot säilytetään asianmukaisesti luottamuksellisina. 

  8. Tarkastusoikeus

    Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty yrityksen asiakasrekisteriin tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

  9. Rekisteritietojen korjaaminen

    Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.