Pellava lippahattu - Ennakkotilaus

Pellava lippahattu - Ennakkotilaus
Pellava lippahattu - Ennakkotilaus Pellava lippahattu - Ennakkotilaus Pellava lippahattu - Ennakkotilaus Pellava lippahattu - Ennakkotilaus Pellava lippahattu - Ennakkotilaus

Ennakkotilaus 1.3.-4.4. Toimitukset tilausjärjestyksessä alkaen viikolta 13. Tarkempi tuotekuvaus alla.

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ennakkotilaus 1.3.-4.4. 

Toimitukset tilausjärjestyksessä alkaen viikolta 13.

Kesäinen hellehattu 100% pellavaa. Pellavalippahattu on viileä ja hengittävä. Lipassa on tukikankaat, jolloin lippa pysyy hyvin ojennuksessa. Takana kuminauha, joka auttaa istuvuudessa. Koot 36-62cm. Kokoa mietittäessä, jos tarvittu koko on kahden koon rajalla, valitse seuraava koko. Mikäli epäilet sopivaa kokoa, mainitse lisätiedoissa varsinainen päänympärys, niin teemme sen mukaan. 

Käyttämämme pellava valmistetaan Euroopassa ja sillä on Öko-Tex -standardi. Pellavat on esipestyjä ja valmiiksi kutistettuja.

Mallit uusista väreistä saadaan kuvattua arviolta viikolla 10. Nyt saatavilla olevista sävyistä löytyy kangaskuva (ks. tuotekuvat).

Pesuohje hienopesu 40°C, ei kovaa linkousta, ei kuivausrumpua. Kuositellaan kosteana. Pesun tai silityksen jälkeen lieri on pehmeäpi, mutta palautuu kuivuttuaan/jäähdyttyään. Postituksen/säilytyksen jäljiltä taitteet ja rypyt saa pois silitysraudalla höyryttämällä.