Pellava pappahattu - Ennakkotilaus

Pellava pappahattu - Ennakkotilaus
Pellava pappahattu - Ennakkotilaus Pellava pappahattu - Ennakkotilaus Pellava pappahattu - Ennakkotilaus Pellava pappahattu - Ennakkotilaus Pellava pappahattu - Ennakkotilaus Pellava pappahattu - Ennakkotilaus

Ennakkotilaus 1.3.-11.4. Toimitukset tilausjärjestyksessä alkaen viikolta 13. Tarkempi tuotekuvaus alla.

24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ennakkotilaus 1.3.-11.4. 

Toimitukset tilausjärjestyksessä alkaen viikolta 13. Maalis-huhtikuun vaihteessa jätettyjen pellavahattutilausten toimitus arvioilta viikolla 15.

Viime kesän uutuusmalli! Viileä kesäinen pappahattu 100% pellavaa. Unisex-malli. Pellavapappahattu on viileä ja hengittävä. Lipassa on tukikankaat, jolloin lippa pysyy hyvin ojennuksessa. Takana kuminauha, joka auttaa istuvuudessa. Koot 36-62cm. Jos olet kahden koon välissä, voit valita jommankumman ja ilmoittaa varsinaisen päänympäryksen niin tarkistamme koon sopivaksi.

Käyttämämme pellava valmistetaan Euroopassa ja sillä on Öko-Tex -standardi. Pellavat on esipestyjä ja valmiiksi kutistettuja.

Mallit uusista väreistä saadaan kuvattua arviolta viikolla 10. Nyt saatavilla olevista sävyistä löytyy kangaskuva (ks. tuotekuvat).

Pesuohje hienopesu 40°C, ei kovaa linkousta, ei kuivausrumpua. Kuositellaan kosteana. Pesun tai silityksen jälkeen lieri on pehmeäpi, mutta palautuu kuivuttuaan/jäähdyttyään. Postituksen/säilytyksen jäljiltä taitteet ja rypyt saa pois silitysraudalla höyryttämällä.