Kierrätysfarkku Lippis Tumma - Tupsulla tai ilman

Kierrätysfarkku Lippis Tumma - Tupsulla tai ilman
Kierrätysfarkku Lippis Tumma - Tupsulla tai ilman Kierrätysfarkku Lippis Tumma - Tupsulla tai ilman Kierrätysfarkku Lippis Tumma - Tupsulla tai ilman

Valmistetaan tilauksesta. Toimitusaika noin viikko. Tarkempi tuotekuvaus alla.

Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kierrätysfarkkusta valmistettu lippis. Farkun kuvio voi vaihdella hieman, mutta sävynä tässä tumma farkunsininen. Voit valita hatun tupsulla tai ilman. Tupsut on tekokarvaa ja valmistetaan käsityönä. Lipassa on tukikankaat, jolloin lippa pysyy hyvin ojennuksessa. Takana kuminauha, joka auttaa istuvuudessa. Koot 36-62cm. Kokoa mietittäessä, jos tarvittu koko on kahden koon rajalla, valitse seuraava koko. Mikäli epäilet sopivaa kokoa, mainitse lisätiedoissa varsinainen päänympärys, niin teemme sen mukaan.

Materiaalina kierrätysfarkku. Kaikki materiaalit pestään ennen uusiokäyttöä. Materiaaliksi valitaan hyväkuntoista, ehjää ja siistiä farkkua.

Pesuohje hienopesu 40°C, ei kovaa linkousta, ei kuivausrumpua. Kuositellaan kosteana. Pesun tai silityksen jälkeen lieri on pehmeäpi, mutta palautuu kuivuttuaan/jäähdyttyään. Postituksen/säilytyksen jäljiltä taitteet ja rypyt saa pois silitysraudalla höyryttämällä. Tupsun saa pesun jäljiltä ilmavaksi föönaamalla lämmöllä ja harjaamalla siistiksi.