Pellava lierihattu Musta

Pellava lierihattu Musta
Pellava lierihattu Musta Pellava lierihattu Musta Pellava lierihattu Musta

Toimitusaika noin viikko. Tarkempi tuotekuvaus alla.

26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Kesäinen hellehattu 100% pellavaa. Lierissä tukikankaat, jolloin lieri pysyy hyvin ojennuksessa. Takana kuminauha, joka tekee siitä istuvamman. Lasten hattuihin on saatavilla narut, jolloin varmasti pysyy menossa mukana, toki myös aikuisten hattuihin lisäämme halutessa narut. Hatuista saatavilla koot 36-62cm väliltä. Kokoa mietittäessä, jos tarvittu koko on kahden koon rajalla, valitse seuraava koko.

Käyttämämme pellava valmistetaan Euroopassa ja sillä on Öko-Tex -standardi. Pellavat on esipestyjä ja valmiiksi kutistettuja.

Pesuohje hienopesu 40°C, ei kovaa linkousta, ei kuivausrumpua. Kuositellaan kosteana. Pesun tai silityksen jälkeen lieri on pehmeäpi, mutta palautuu kuivuttuaan/jäähdyttyään. Postituksen/säilytyksen jäljiltä taitteet ja rypyt saa pois silitysraudalla höyryttämällä. 

Pellavalierihattu-mallimme sai alkunsa kesällä 2018 asiakkaiden toiveesta ja on ollut jokakesäinen suosikkituotteemme siitä lähtien. Värivaihtoehtoja vaihtelemme vuosittain hieman säilyttäen kuitenkin ehdottomat suosikkivärit.