Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä

Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä
Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä Keppari Harmaa mustalla harjalla ja vaalealla otsamerkillä

Käsityönä valmistettu Keppihevonen. Toimitusaika 1-3 päivää. Lisätietoja alhaalla.

75,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Käsityönä valmistettuja keppareita eli keppihevosia. Kepparit on CE-merkittyjä, eivätkä sovellu alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi. 

Keppareita valmistetaan valmiiksi varastoon ja niitä ei valmisteta tilauksesta. Kepparin saa joko ilman suitsia tai suitsien kanssa. Suitset sisältävät ihan oikean näköiset kuolaimet ja irrotettavat ohjat. Suitset valmistetaan aidosta pehmeästä nahasta.

Kepparit ovat kooltaan ns. A3 kokoisia. Kepparit toimitetaan valmiina käyttöön eli täytettyinä kepillä varustettuna. Kepparit puhdistetaan kostealla pyyhkimällä, ei vesipesua.

Kepparit valmistetaan käsityönä, joten jokainen heppa on yksilö. Hepan mukana toimitetaan kepparipassi, johon voi täyttää kepparin tietoja.

Varoitus. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara. 

Varning. Ej lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar. Kvävningsrisk. 

Käyttöohje: Ei vesipesua. Puhdistetaan kostealla pyyhkimällä. 

Instruktioner för användning: Ingen vattentvätt.  Rengör med en fuktig trasa.